Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Üres vászon (7. rész)

2011.05.03. 12:58 - Sangel

 

 

2010. Január - Negyedik nagy szerelem

Munkatársaddal a fertőbe látogattatok megint, hisz az volt az igazi otthonod. A mámortól homályosan, az “erősebbik nem” tömegét habzsolva belebotlottál valakibe.

Tulajdonságok: Magas, harmincon felüli, kékszemű, világos hajú, kigyúrt, kedves és figyelmes egyed, akinek hat hónapja van barátnője.

Óóóhh hát nem is te lennél, ha nem kellene. Úgyis a szülinapját ünnepli, még jobb. Az éjszaka eltelik, elkéri a számod és elváltok, mint a filmekben a hosszan elnyújtott kézelengedéssel.

Nem keres, nem hív. Kezded elfelejteni. Majd találkozásotok után három nappal később felhív. Találkoztok. Minden rendben. Összejöttök. Randiztok. A bibi ott kezdődik, amikor kiderül, hogy hat éve van asszonya. De ez téged miért is érdekelne, hisz boldog vagy mellette.

Kimegy Amerikába másfél hétre, várod a hazatérését. Felmondasz a “rossz útra tévedtem” munkából. Mert ő többet jelent neked. Várod és várod. Már három hete ismeritek egymást.

Hazajön és te vagy az első, akivel találkozik. Meglep két felsővel. Életed első ajándéka, amit egy szíved imádottjától kaphatsz. Az éjszaka folytatódik, beszélgettek, majd: valahogy “arra” terelődik a téma. Kiderül, hogy a taktikák miatt azt hitte, hogy prűd vagy.

TE! Te prűd vagy.

Hát életed első nevetséges kijelentésén elneveted magad, és bebizonyítod neki, hogy nem vagy prűd. Gyönyörű éjszaka.

Igaz egy HOTEL-ben. De akkoris megdobogtatta a szíved. Mivel életedben ez volt az első olyan alkalom, hogy a taktika vezetett titeket össze, így nem is kell mondani, de tartalékoltál.

Mivel még mindig nem mondtad ki senkinek szemtől szemben, hogy szeretlek, érezted, hogy itt az ideje lassan.

Amikor csak tudtatok találkoztatok és szerettétek egymást. Minden héten többször egy erzsébeti panzióban töltöttétek az éjszakákat. Megtehette, mert olyan volt a munkája. Haza nem vitted, mert mindent szépen lassan, tartalékolva időben szeretted volna neki megadni.

2010. április

Az egyik kiruccanásotok a Balaton után az éjszakák éjszakáján kimondtad. A szerencsétlenségek szerencsétlenségére olyan hangon, mint egy nyávogós kiscica. Hát nem így képzelted el, de mégis végre KIMONDTAD.

A szerelem egyre nagyobb lett, mikor az egyik nap felmondtak neki leépítések miatt. Ez volt az első nap, amikor hónapok után először hozzátok mehetett vágyaitokat együtt átélni.

Innentől kezdve még nagyobb lett a kötődés, és még nagyobb a fájdalom, hogy van otthon egy asszonykája.

2010. július

Amennyit szenvedtél emiatt, ultimátumot adtál neki, hogy a féléves fordulótokon választania kell.

Nem választott. És te hagytad. Minden ugyanúgy folytatódott, ahogy addig. Annyi különbséggel, hogy egyre többet veszekedtetek, mert kiborultál. Míg egy napon minden meg nem változott.

2010. augusztus

Egy félresikeredett kocsiban való veszekedésetek után kiszaladt a száján, ami a legfájdalmasabb dolog volt eddigi életedben. (vagyis azt hitted)

- Majd én eldöntöm, hogy mikor és kit választok. - Vágta a fejedhez. Kiszálltál a kocsijából és hazamentél.

Majd mint a pennád ékességét, egy három oldalas levelet írtál neki, hogy mennyire szereted, de ha már most tudja, hogy nem téged fog választani végül, akkor hagyjon elmenni, és ne találkozzatok egy pár napig.

Másnap felhívott, hogy találkozzatok és beszéljetek. Itt már érezted a véged.

-Valamit nem mondtam el neked - ült, nézett rád és mondta.

-Feleség vagy gyerek? - kérdezted összetört szívvel.

Nem felelt, csak nézett rád.

- A második, és nem hagyom ott őket.

….

Egész addigi életed omlott egy villámcsapásnyira össze. Megvárta azt a pillanatot, amikor már teljesen beleszerettél és nem tudtad őt feladni. Képes volt hét hónapig hazudni és utána közölni, hogy van egy lánya. És a tetejében nem is hat éve vannak együtt az asszonnyal, hanem kilenc éve. De ő azért még téged szeret, de a gyerek miatt sosem fogja otthagyni a családot.

Minden megváltozott. Nem bírtad elengedni, annyira szeretted. Vele maradtál és ezzel elfogadtad a depressziót is mellé. Sírva keltél, sírva feküdtél. Innentől kezdve mindennap veszekedtetek.

Többször megpróbáltátok abbahagyni ezt az amúgy is fájdalmas kapcsolatot, de a végén sosem tudtátok elengedni egymást.

2010. szeptember - a hirtelen jött első szerelem vége

2007 márciusában indult a szerelmetek. Három éven át folyamatosan tartottátok a kapcsolatot. Még mindig mindenki irigykedett rátok, hogy bár nem találkoztatok három éve, de még mindig szeretitek egymást. Mindenki hitt bennetek. Majd a csúcsponton egyszer csak kijelentette, hogy Magyarországra látogat.

Szíved hevesebben vert, mint valaha. Nem érdekelt semmi és senki. Találkoztok. El sem hitted, míg tényleg nem találkoztatok. A hiba a képletben csak ott volt, hogy eltelt három év és három nagy fájdalmon mentél keresztül. Ezalatt plusz húsz kilóval lettél több, mint amikor egyek voltatok.

Egy soha be nem teljesedő, de gyönyörű álom ment tönkre.

Találkoztatok, a szíved hevesen vert, de a részéről kialudt a láng. Így jár, aki a fertőben él, és nem a helyes utat járja.

Pedig minden egyes momentumra emlékezett. Még versenyeztetek is, hogy ki tud többet a kapcsolatotokról. Mindketten minden kis apró részletre emlékeztetek. Látszott, hogy egykoron tényleg te voltál neki a legfontosabb.

De mégis elment csók nélkül, otthagyott és többet nem keresett.

2010. december

Születésnapod. Készülődsz, várod őt, de megint csak késik. Egy csonka kis virágcsokorral lep meg. A szülinapi ajándékod.

Kikészülsz. Ennyit jelentesz hát már csak neki. Meg sem erőltette magát, hogy valamit is szívből adjon.

De! De adott neked végül valamit szívből éjszaka.

Szakított veled. A szülinapodon.

Néha még találkoztatok utána, de már semmi sem volt olyan, mint régen. Nem aludt többet nálad, nem karácsonyozott veled, csak összeveszett veled, csak kikészített.

Amíg nem szakítottatok, nem is akart veled összebújni. Az egyetlen dolgot vette el tőled, ami fontos volt számodra.

De miután szétmentetek, ez lett az az egyetlen dolog, ami jó maradt. Sőt még fantasztikusabb lett. Az egyetlen dolog volt, amit még nem gyűlöltél benne.

2011. január

Egy évesek voltatok. “ A leghosszabb kapcsolatod “

És hát hiába vártad, még virágot sem kaptál. Bár ezt megszokhattad volna. Az volt az utolsó éjszaka, amikor együtt aludtatok. Mert másnap megint csak szakított veled. De már véglegesen. Te voltál a rossz mindenért, mert veszekedtél és már nem örömbol jött hozzád. Te voltál a bűnös, mert mi az, hogy nem bírod elviselni, hogy van egy asszonya is melletted, és nem nézed mosolyogva?! Ő ígérgette nagyon sokáig hazudva, hogy ott hagyja… Akkor mit várt?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr582874307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása