Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Sebezhető....

2009.08.05. 11:16 - Sangel

Sebezhető vagy... Félsz, hogy most az egyszer valami elindult benned. Félsz, hogy ez a valami most több, mint máskor. De legjobban attól félsz, hogy ez a több fogja a legnagyobb kárt okozni benned. Még csak egy napja érzed, de már most tudod, hogy ha belemész a játékba, akkor onnan nem szállsz ki egyben. Viszont ha beteljesül, ott tényleg egyé válsz a hőn áhított szerelemmel.
A legnagyobb vágyad, de mégis félsz tőle, inkább elfutnál, nehogy bántódásod essen. Elfutsz és azon gondolkodsz: Mi lett volna, ha...? - Pedig még ott sem tartasz, hogy feltedd a kérdést, de már ezen jár az agyad.
Igenis nagy teher számodra, hogy valaki több, nagyobb, mint te. Nem a szó szoros értelmében, de több. Lelkileg, fizikailag és tapasztalatok terén. De mégis kívánod őt. Nem csak testileg, hanem lelkileg.
Előre gondolkodsz, pedig még nem is ismered, még az órák száma sem több, mint tíz, amit vele töltöttél. De több év után most újra érzed, hogy igen, ő az. Nem a nagy Ő, de Ő az. Hogy ki? - Akiért többet adnál, mint bárki másért.
Mekkora butaságnak is hangzik, de a tudat is elkábít, ha rágondolsz, hogy te meg ő.
Megéri kockára tenni a lelkiéppségedet, hogy megismerd? Van-e elég erőd ahhoz, hogy megbirkózz, avval ha mégsem?
Első nekifutásra Nincs. De legbelül tudod, hogy ha még nincs is, akkor is megpróbálod.
De meg fog sebezni. Kérleled, hogy ne tegye, kérleled, hogy ne játszon, hogy csak óvatosan szóljon hozzád és érintsen meg. Mert még te sem tudod, hogy hogy viszonyulj hozzá.
Ismeretlen terepre tévedtél. Az ismerős vonásai is már rég a múlt tartományában honol. Előkotorni oly nehéz és nem is szeretnéd. Akkor kiszakadt valami a szívedből, akkor ott valami megtört és pont ezért még gondolat is megborzongtat, hogy egyáltalán rá gondolj. Így se párhuzamot se különbséget nem tudsz fellelni az újba.
Inkább ne tudnál róla, hogy ki ő és mit csinál, inkább maradna meg a kép a fejedben, hogy csak egy átlag ember. Inkább elhanyagolnád és elfelejtenéd. De nem tudod. Pár óra és villámcsapás.
-Te, te olvasó, te helyrejönnél egy igazi villámcsapás után?
-Mert én nem.
Sokaság csak hiszi, hogy helyre áll a rend és minden folytatódik a maga ütemében. De az a sokaság gyenge. Ők nem, mért ilyen fontos egy csapás. Ők elnyomják, hogy utána az élet már más oldalról van felvéve.
Vársz, hogy minden helyre jöjjön, de sosem fog.......

"Várni a legeszméletvesztőbb dolog, ami emberrel történhet"

Megvárni....................

(Kérlek ne fájjon)

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr135623446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása