Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Üres vászon (6. rész)

2011.05.03. 12:05 - Sangel

 2009. augusztus - Harmadik "szerelem" - vagy mégsem?!

Társaiddal csatakosan, rossz külsővel, elhanyagoltan megérkeztetek egyik társad ismerősének éttermébe. Eveztetek egyet a Dunán kenuval, amit bérelni lehetett náluk. Jó kis délutáni program, utána csacsogni az étterem előtti kiülős részén még jobb.

Szőke haj, kék szem, magasság és kisugárzás megvolt.

A tulaj. Csatakosan kinézve, rossz állapotban voltatok mind a ketten ismeretlenül. Mégis forrt a levegő körülöttetek.

Feleség, gyerek a vonzat. De nem is érdekelt. Csak flörtöltetek kimondatlanul. BUMM volt. Félig szájrapuszival váltatok el egymástól. Itt kezdődött a blog jobbik része.

2009.08.10. - A lehetetlen kulcsa

http://sangel.blog.hu/2009/08/10/a_lehetetlen_kulcsa

Sosem fogod elfelejteni a szemeit.

Újabb káros szenvedély.

Eddig: kék-zöld szem, világos haj, külföldi, 30 körüli, magas, barátnő/feleség vonzat volt. Mostantól gyerek is.

Egy-két hétre rá megtestesült a találkozótok. Kéz a kézben, csókokkal az ölelkezés tengerén. Addig fajultak a dolgok, míg álomból valóság lett. Megkaptad a harmadik és egyben a pillanatnyi legnagyobb BUMMOT.

Este folytatódik, lepedő gyűrődik és már nem tudod levenni a szemed róla. Rabulejtettek.

Mint minden, ennek is vége lett. Már csak a futás maradt utána. Futottál utána, várakoztál rá, reménykedtél benne. De ő elhajított. Először még kimagyarázta magát a csillagok lehozatalával karöltve. De végül már nem maradt semmi.

Hónap teltek és még mindig futottál, vártál, reméltél. A földön végezted végül mindig.

Persze életed ment tovább. Az érzelmeid a bogodba rejtetted, de kívülről erős maradtál. Lett közben két játszópajtásod, hogy a szükségleteid azért ki legyenek ám elégítve. A többi “gyengébbik nemhez tartozókkal” szemben te érzelem nélkül csináltad. És jó volt.

2009. december - Rossz útra tévedsz, illetve, amit nem mondunk el cím.

Lehet azért, mert ketté tudtad választani a szíved és az agyad, vagy mert rohadt erős voltál és mindig felálltál a földről, de lehet, hogy csak az érzelem mentes orgiák miatt, de más utakra tévedtél. Nem volt rossz, de nem is volt helyes.

2009. 12. 31. - Legdurvább szilveszter

Végül a kékszem tulajdonosánál kötöttél ki. Nem bírtál nemet mondani. Tudtad, hogy nem kellesz neki. De mégis a remény hal meg utoljára.

Egész éjszaka kerülte a társaságod. De mint eddig a történelmed során a megtanult, jól ismert módszerrel megvártad azt a pontot, hogy homályos legyen a tudata és kiélvezd őt.

A módszer bejött. Hosszú pillantás, ölelkezés és csókok tengerén úsztál megint. De visszanyalt a fagyi. Öt percre fordultál el és a szíved álma, vágya már más nő ágyában feküdt.

Az iróniával karöltve estél össze az ő WC-jének padlóján. Zokogtál. Legbelül meghaltál. Újév első napja, hajnalja és te egy WC-ben ülve a föld zokogsz. Megalázott elmével, lesírt sminkkel ültél be a taxidba és csak egy pársoros búcsúzóval a cigarettája dobozában hagytad hátra.

“ BOLDOG ÚJÉVET legalább Neked! “

Sajnos a szívnek nem lehet parancsolni, így ezek után is vártál rá. Megfogadtad, hogy most félévig nem keresed, nem látod és pont egy évre rá, mikor elősír találkoztatok meg fogod szerezni. Blog bejegyzéseid, mint egy visszaszámlálás lett. És folytattad a “rossz utad”, amire ráléptél.

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr992874185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása