Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

"Fehér ci*ányok"....

2012.07.24. 14:09 - Sangel

egyet beszólsz kettőt kapsz.jpg

És ezt most nem azért, mert bajom lenne mindenkivel, hanem azért, mert bajom van egyesekkel.

Engedjük most az egyszer meg, hogy a roma származásukat egy kicsit szlengesítve megbántsam, illetve a rájuk akaró hasonlítani embereket degradáljam.

Már itt az elején kijelentem, hogy nem vagyok rasszista, és nem is hiszem, hogy valaha is az leszek. Mivel, ha csak egy kis érzés is szorul az emberbe, akkor mielőtt szapulna valakit, előtte észbe kapna, hogy ők is emberi lények. És persze lehet itt beszélni arról, hogy "Bándy Kata", meg "Marian Cozma", meg egyéb áldozatai a "cigyány bűnözésnek", persze megvetem ezeket az embereket, de nem azért mert milyen származásúak, hanem mert megtették. És ha egy fehér, magyar tette volna, őket is megvetném.

És itt rá is térnék a sztorimra.

Egyetlen egy féle emberrel vannak fenntartásaim, mégpedig a "fehér cigányokkal". Akik magyarok, fehérek és próbálnak úgy viselkedni, mint a "cigányok". Mivel, ha egy magyar próbál úgy viselkedni, az nem a jó tulajdonságait veszi fel a roma származásúaknak, hanem a rosszabbik féléből a rosszakat.

Vasárnap este átjöttek hozzám a csajok és csajos estét tartottunk. Meg is indultunk este a Tescoba, hogy vegyünk ilyen-olyan nasit, meg reggelit. Mikor már a kasszához mentünk, akkor kötött belénk egy 16-nak mondható "fehér cigány" csaj.

- Mit lépsz a lábamra te kis hülye picsa, a faszért nem kérsz inkább bocsánatot. - Szólt így a barátnőmhöz.

Hozzáteszem, hogy a barátnőm rá sem lépett a papucsára, csak kötözködni akart a kiscsaj. Már 3 sorral arrébb is kiszúrt már minket.

- Ne haragudj, de ezt nem lehetne szebben mondani? Nem is vette észre, hogy rálépett a papucsodra.- mondtam én.

- Mit szólsz bele te kis kurva, nem hozzád beszéltem.

- Ne haragudj már, de mi ez a hangnem?! Én szépen megkérdeztelek, hogy a hol van a szép hangnem? Mit kell itt leállni veszekedni.

- A faszt szólsz be nekem. Gyere, gyere ki játsszuk le, szétbaszom azt a kurva fejed. Gyere, gyere máár. Be vagy tojva? Ne okoskodj már azzal a kibaszott okos fejeddel, gyere ki és szétverlek. Kis cigány kurváidat is megbaszom, te picsa.

Röhögtünk egyet, aztán egy másik kasszához átfáradtunk. A kiscsaj még egy csajjal volt, ő sem lehetett idősebb, meg két eléggé csúnya pasival (a nyomibb fajtából :D) Ők előre is mentek, nem voltak kíváncsiak a parádéra.

Inkább már csak az volt a gond, hogy persze ebből a veszekedésből pár nagyobb darab "roma származású" csak a cigány szót hallotta ki, és egyből mentek a kiscsajhoz, hogy mi a stájsz....

Attól már inkább megijedtem.

Ők előbb értek ki a kasszából, mint mi, de miközben mentek kifele, még a kiscsaj üvöltözött vissza, hogy kinn megvár, meg hogy megbassza a szám, meg stb....

Mielőtt kimentünk szóltunk a biztonsági őrnek (hozzáteszem betöltötte már a 100-at, és kétszer kisebb, mint én), hogy balhé lesz kinn. Ő beszólt a kamerásoknak, hogy balhé van, aztán kikísért minket a Tesco elé.

De legalább, ha már balhé van, akkor azt felveszi a kamera, hogy legyen bizonyíték.

- Nah mi van kis ribanc, betojtál? Már nem nagy a szád. Gyere azt belédbaszok egy kurva nagyot.

- Ne haragudj, de én nem fogok verekedni.

- És ha beleverek egy geci nagyot abba a dagadt testedbe, akkor mit csinálsz?

- Én nem verekszem, nő vagyok. Nem igazán ...

- Ne ugassá, inkább gyere játsszuk le!

- Most mit kell itt ripacskodni?! Csak megkértelek, hogy ne beszélj úgy.....

- Fogd be te kis picsa, mit ugatsz bele mindenbe, ha nem vagy képes még kiállni sem velem.

- Nah jó én megyek, erre nincs időm.

A "roma származásúak" már rég eltűntek, látták, hogy a kiscsaj a hülye, és semmi etnikai balhé nincsen. A két csúnya srác meg folyton szólítgatta a kiscsajt, hogy menjenek már, ne balhézzon, aztán ott röhögtek rajta.

Mi beszálltunk a kocsiba, a kiscsaj visszafordult.

- Azéé mee kocsid van nagynak érzed magad te kis picsa....

A többit már nem hallottam, mert indítottam a kocsit. Még leköpte a hátsóablakot a csaj, aztán továbbment.

Nah pontosan az ilyen emberekre mondom, hogy "fehér cigány". Mert ez nem egy 16 éves lány szájába való mondat, hogy "szétbaszom a szád", meg társai. Szegény lány biztos elég rossz környezetben nőtt fel, lehet, hogy még szülei sincsenek, vagy a rosszabb, ha ők is ilyenek. 

Nem tudom mi lett volna, ha megüt. lehet visszaütöttem volna. Bár gyűlölöm az erőszakot, és soha senkit nem vertem még meg. Kétszer talán ha felpofoztam pasit, de az is csak ilyen "csicskapofon" volt, amúgy is megérdemelték :D.

De ezt leszámítva csúcs volt az esti traccsparti, úgyhogy hamar el is felejtettük ezt a szánalomra méltó incidenst.

Puszi & Pacsi

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr604674983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idegszaggató 2012.07.25. 09:58:25

Vérlázító történet. Nem is tudom melyik a jobb, lenyomni szóban, és/vagy tettlegesen, esetleg tűrni, vagy ezek kombinációja-ha úgy adódik.
Vagy levadászni :)

Sangel 2012.07.25. 16:47:10

@idegszaggató: Ahogy írtam is, nem igazán vagyok agresszió párti, és szóban lenyomni sem igazán tudtam, mert próbáltam én értelmesen elmondani, hogy mi volt a baj a közlési formájával, csak sajnos ő ezen az "értelmes" nyelven nem tudott.

Bár pont így ahogy gondolkodom, egyszer egy eléggé unszimpi pasi (akivel sajnos egy társaságba járunk) félig részegen és vicces kedvében, gondolta, hogy mekkora poén ha hátulról lök rajtam egyet. Mivel váratlan volt a lökés, így reflexből visszafordultam és kicsavartam a kezét :D Báár ez más példa... azért nem tudom még így sem kijelenteni, hogy ki tudta-e volna hozni belőlem, hogy verekedésbe keveredjek....

Tényleg eléggé LOL volt a helyzi.... :D

idegszaggató 2012.07.26. 08:09:11

És örülhet, hogy kézcsavarással megúszta és nem ért véget ott és akkor az élete :)

Verde Lunaria 2012.07.26. 08:22:50

Én drasztikus vagyok ilyen téren. Az efféléket ki a puszta közepébe, rácsos kerítésbe áramot, tűznap, és messziről lőni rájuk, hogy majd megtanulják. Meg azok is, akik gyerekkel koldulnak. Lőni az összesre.... annyi életet megnyomorítanak... sok esetben választást se hagynak.... grrrrrrrrrrrrrrrrr..........

(pedig se szadista, se rasszista nem vagyok...)

Sangel 2012.07.26. 19:07:08

@idegszaggató: Háát örülhet, mert szívesen lenyomnék neki néha egy-egy "csicskapofont" :D

@Verde Lunaria: Nah de kérem!! Mi ez az agresszió itt?! :D csak finoman, finoman, nem lesüllyedni az ő szintjükre :D

Verde Lunaria 2012.07.26. 19:14:39

@Sangel:
aki gyerekeket bánt, lelkileg megnyomorít... nincs kegyelem


süti beállítások módosítása