Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Új emberek és feltételezések....

2014.03.14. 18:46 - Sangel

flört.jpg

Új hely, új emberek, első lépések...

Belépsz a terembe, körbenézel, felméred a terepet, hogy ki kicsoda, mit csinál, és éppen mit gondol rólad. Mi lehet az elképzelése rólad.

Kategorizálsz. Próbálod beskatulyázni a körülötted lévőket, hogy ki melyik kasztba tartozik, egy képet formálsz róluk, hogy mégis milyenek lehetnek, amiről úgyis tudod, hogy két perc alatt meg fog dőlni. De azért már az elején eldöntöd, hogy kit, mennyire és hogyan fogsz kedvelni.

Ott a fekete hajú lány. Aki már annyira nem lány, nem szimpatikus, inkább a másik 30-as, vörös mellé ülsz, biztos jófej lehet. Aztán ott van a két a fiú. Nah melyik a meleg? Biztos valamelyikük az, lehet mind a kettő, hisz mégis csak fodrászok.

Tipikus sztereotípia!!!

Aztán ott van a fekete hajú lány mellett a kis vékonyka. Nah hát ő biztos kicsit butácskább, noh de sebaj, legalább jól öltözködik.

Tehát ők lesznek a munkatársaid. Valahogy fel kell mérni a terepet, hogy kihez kell közel állnod, hogy tudja mindenki, hogy hol a helye.

Ahogy telik az idő, és folyik az első oktatás, kezd lehullalni az ismeretlenség leple róluk, és kezdesz valós képet kapni róluk, hogy mégis kicsodák. Illetve nem is arról, hogy kicsodák, csak hogy az eddigi feltételezések botrányosan nagy bakot lőttek, és gyorsan széket kell cserélned, mert a vörös hajú marhára unalmas, a fekete meg hallatlanul jófej.

Visszatérsz a fiúkra. A vöröske. Nah vele lehet jól ellennél, jófejnek tűnik. A másik. Hát a másik pont a magányosan semmit sem beszélő fiúcska. Melegek. Biztosan azok. - Vajon bejön nekik a BIZTOS, hogy meleg tanár? - Nah mindegy. Kategória. A vörös nem rossz, de nagyon alacsony és vékony. A másik. A másik meg szőke és kék szemű, de soha sem lenne közös témátok..

Megkezdődnek az első napok, hetek. Barátság kezd vonalazódni 'MsFeketeHaj' és közted, az egyik fiú, 'MrVöröske' ki is kerül a képből, pont miután kiderítetted, hogy nem, ő nem meleg. Aztán az üzletvezetőt is kezded csípni, jófej és van humora, lehet heccelni.

Egy kis kört már ki is alakítottál magad körül "JÓFEJEK" címkével felvértezve.

Telnek a hetek, kezdesz nyitni mások felé is, zárni egy kicsit a körülötted élőktől. Nem mindenki az, aminek látszik.

'MrBu', a kis szöszi fodrász fiúnk legalább jófej, mégis csak és lehet szívni a vérét. Nah persze nem hagyja annyira magát, mint hitted, de azért cukkolod.

Telik tovább az idő, és az új munka nem hozza meg gyümölcsét, a fizetésedtől kb sírsz, így új hely után kutatsz.

Találsz is egyet, mész is próbanapra, és a közelebb állóknak elmondod. 'MsFeketeHaj' jönne veled legszívesebben, és te is ezt akarnád, mert jól összebarátkoztatok, és a közösen megélt élményeitek is kezdenek összekötni.

Aztán közlöd 'MrBu'-Val is. Nem várt választ kapsz tőle: -  Azért sajnálnám, ha elmennél....

Te is sajnálnád, már éppen kezdted jól érezni magad. Már kezdted uralni a tetteidet magad körül, mégsem vagy képes megülni a seggeden.

Aztán még mindig ott a kérdés a fejedben. Vajon 'MrBu' meleg-e. A 8ezer kérdés után sem vagy 100%-ig biztos benne. Mert MrBu' nem túl bőbeszédű, inkább otthonülős típus, nem árul el sokat magáról, se semmiről, nincs facebook profilja, viszont ő készíti a "párja" és annak barátnői haját. Itt már így mindenki, úgy gondolja, hogy nem meleg. Bár nem igazán akar senkit sem ebben megerősíteni.

Cukkolod, hecceled. Beletúrsz a hajába, mert rosszul áll neki, vagy lecsapod a magas labdáját, mert túlzottan feldobta, vagy csak szimplán megpróbálod kihúzni alóla a széket, mert az olyan vicces.

Igaz nem marad viszonzatlanul. A te hajadat is meghúzza, bökdös, és leolt, ha éppen tud valamivel. Nem hagyja ő sem ki a pillanatot, hogy ne törjön borsot az orrod alá.

Kezd feltűnni neked a napi rutin, a tipikus megböklek oldalt köszönés, amikor megérkeztek, vagy a fel sem kért, de már segítő kéz nyújtás köztetek.

Főleg azért különös, mert semmit sem akarsz tőle, mégis pont azt játszod vele, mint akinek tetszik.

A fura mégis az egészben az, hogy már az első pillantásban kikötötted, hogy soha nem lenne köztetek semmi. Vele nem, mert nem a te karaktered, még ha bele is esik pár kritériumodba. Nem tetszik és nem is tetszett.

Még szerencse, hogy van párja, és még szerencse, hogy új melót nézel, mert ennek nem lenne semmi értelme...

Nincs férfi és nő között tiszta barátság....

Vajon?!............................................................................

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr105860578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása