Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Üres vászon (3. rész)

2011.04.08. 19:43 - Sangel

 

2007. március - Első szerelem

Másodmagaddal indultál a fertőbe.

Útközben a másik nem tagjaiból pár külföldi utánad kiáltott. Megfordultál, és elmagyaráztad neki, hogy ahova menni akarnak, az a fertők legrosszabbika. Hát végül nyolcadmagaddal folytattad a tényleges fertő feltárását.

Mivel akkor éppen kapcsolatban, kéthetes kapcsolatban "éltél", így hűséges maradtál a folyamatos felhívások ellenére is.

Eltelt két hét. És még mindig a megismert hollandokkal bandáztál. Megmutattátok Budapest legjobb fertőit nekik.

Majd egy este elkísérted barátnődet az egyik holland prédájával való találkozásra. Gyertyatartó. Ez volt a szereped. Hogy a kínos helyzetet elkerüld, odahívattad a legszebben angolul beszélő hollandot is, hogy ne unatkozz.

Kétfelé szakadtatok.

Lépcsőház. Odaszorított a falhoz és a szemedbe nézett.

- Just one kiss.

- No, no, no. I've got a boyfriend.

- Just one kiss.

Addig duruzsolt a bűn a füledben, míg átadtad magad a bűnnek. Jól tetted. A legjobb döntésed volt valaha.

Amit ember még nem érzett a Földön, amiről a faj csak álmodik, azt megkaptad.

Rózsaszín ködfelhő, pillangók mindenütt, és már semmi sem számított. Megvolt a BUMM.

Eltelt egy hónap és szerelmed tárgya elbúcsúzott tőled. Visszatért otthonába és egyedül maradtál.

Az utolsó pillanat, csak az számított. Már jött a busz, mire fel kellett szállnia, és még mindig a kezét szorongattad, hogy ne menjen. Tudtad, hogy most pontosan itt az ideje, hogy kimondd azt a bűvös szót. Láttad a szemén, hogy ő is pontosan azt szeretné mondani. De milyen nyelven mondhattad volna? Magyarul? Szeretlek..- az csak neked számított volna. Hollandul? Ik hou van je.... - de hisz még kimondani sem tudtad szépen. Angolul? I love you.... A legprimitívebb módon? A legközhelyesebb módon mondd ki szerelmednek az érzelmeidet?

Nem. Nem mondtátok ki, mégis mind a ketten tudtátok.

Elment.

Ezen a ponton először értetted meg az igaz szerelem fogalmát. Itt tört először úgy össze a szíved, hogy senki sem tehetett róla. Csak a fiatalabbik éned, aki örök kötetlenség képpen a külföldieket kereste.

De még nem eszméltél fel annyira, hogy okos légy. Idővel ugyanúgy folytattad lenge, léha életed. Csak innentől kezdve a tested is odaadtad. Már nem érdekelt, ha csak arra kellettél, hisz csak habzsoltad a fertőt és az élvezeteket.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr292810470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása