Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

A nagy semmi....

2012.05.10. 00:08 - Sangel

síkság 2.JPG

Éldegélek.

Nem történik semmi jó, de közben semmi rossz sem. Olyan, mintha most egy sík terepre tévedtem volna, ahol néha egy huppanóba vagy egy kisebb süppedésbe botlanék.

Pasik-barátnők-család-meló-pénz-egészség.

Jelenleg egy hosszabbtávú pasi mentes korszakomat élem. Néhol feltűnik egy-egy fazon, de azon nyomban el is tűnik. Nem mozgat meg a dolog, van amikor meg igen. Hiányzik mellőlem valaki már, de közben nem feszít az ideg, hogy miért nincs. Olykor eszembe jut "B", hogy mi lehet vele, meg jó lenne egy kis levezetés, de olyankor mindig észbe kapok, hogy nincs magához az emberhez kedvem, érdekel, hogy mi van vele, de közben mégsem. Úgy valahogy úgy érdekelne, ha valakitől hallanám, csak ne tőle. Amúgy meg nagyon semmi sem érdekel. Múltbéliek néhol feltűnnek, de azok sem olyan igazán lángolóak, újat meg nem keresek.

Barátnők terén már igencsak hepehupás az a terep. "MsPriness" megint lelépett külföldre egy kicsit.. Csúnyán össze is vesztünk előtte egy nappal, úgyhogy írtam neki egy (mások szavával élve) "lelki terroros" levelet, amiben elmondtam neki a sérelmeimet. Még nem reagált.. Két hete.. Nah mindegy. "Huss" itthon, de le sem tojja a fejünket "MsG"-vel, begárgyult a kapcsolatába, úgyhogy vele nagyon most nincs semmi, itthon van és kész. "MsG"-vel elvagyunk, csak a szokásos. És most jön a képbe "ExBFF". 

"ExBFF"-fel ugye szülinapomkor decemberben találkoztam. Megtörtént a nagy békülés, de azóta nem taliztunk, néha beszéltünk, néha nem. Aztán most megtört a jég, mert kellett neki fürdőruha, én meg olcsón tudtam, így halasztva-húzva végül most kedden taliztunk. Olyan természetes volt már ez a találkozó. Nah jó, azért nem úgy, mint régen, de semmi mű nem volt benne. Holnap is talizunk, levágom a haját, aztán borozgatunk. Aztán egy pár hónapra ennyi. Május 18-án megy ki görögbe melózni a párjával nyárra. Aztán most olyan normális, és jó lett a kapcsolatunk. "MsPriness" féltékeny rá, "MsG" meg haragszik rá. Látom rajta, amikor mesélek róla, hogy mérges rá. Végülis korrekt, mert "ExBFF" anno lelépett, és nem csak a mi barátságunkat tette akkor tönkre, "MsG"-t is elhagyta.... Nah de ez itt most mindegy is. Túl képlékeny  a dolog ahhoz, hogy most akármit is leszűrjek belőle, 2050-t kivéve. Így ezen a fronton sincs most túl nagy extra.

Családdal nagyon most semmi különös. Apámmal elég rég nem beszéltem, lehet fel kellene hívni. Bár június közepén lesz a szülinapja, lehet addig elhúzom a dolgot. De úgy a többiben nincs túl sok minden. 

A meló miatt időm nagyon nincs. Így senkire nem tudok elég időt szakítani, vagy mindenkire túl sokat is szakítok, nem tudom. Fáradt vagyok pont amiatt is. Ugye hétfő,szerda,pénteken a szépségszalonba melózom, így azokon a napokon általában későn érek haza, 3-ból 2-szer általában 12-13 órázom, a másik napon meg 8 órázom, így olyankor örülök ha fekvő helyzetbe kerülök utána. Kedden és csütörtökön meg a másik melóba vagyok és utána-közben élem a társasági életem, illetve péntek este 9-től munka után hulla fáradtan is. Rohadt sokat melózok a szalonban. Semmi pénzért szinte széthajtom magam, de tényleg. Amikor épp nincs semmi "hajas" meló, akkor meg takarítok. Pfújjj de hogy mennyit. Folyamatosan azt érzem, hogy kosz van az üzletben, míg ezt persze más nem látja, mert nincs úgy kosz. Csak az előttem lévő kiscsaj nem vitte túlzásba a takarítást, így még mindig úgy takarítok, mintha nagytakarítás lenne, hogy behozzam az ő egy éves létét. De azt mondom még így is, hogy megéri mindez nekem.

Mert ebből lesz később pénzem. Nem most. Mert most túl sokat nem kapok érte, de a tudás, mint tudjuk "megfizethetetlen". De még így is valahogy jobban jövök ki. Kb ugyanannyit keresek, mint eddig, csak most a felét hetente kapom meg, így nem tudom egybe elkölteni, szóval nekem jobb is így. :)

Egészségügyileg semmi sincs rendbe, csak még nem tudom. Augusztus óta nem jött "mikulás" a házhoz, így már vizsgáltatom is magam. Nagyon valószínű, hogy nem véletlen híztam meg az utóbbi 3 évben. Plusz 25-30 kiló. Az nagyon sok. De remélhetőleg magyarázatot is kapok majd. Ha már 800 liter vért lecsapoltak rólam, meg minden vizsgálatot előírtak. Többet vagyok orvosnál, mint egy kényszeresen orvoshoz járó öreg. Remélem lesz is értelme, és megoldhatóak lesznek azok a problémák.

Rövidebbre fogva úgy történnek is dolgok, meg nem is. De semmi egetverően nagy sztori nincs. 

De lassan már beindulnak majd a dolgok. Jön a nyár, nah meg a pörgés.

Váratlan csodát várom már....

Majd..............................

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr34499390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verde Lunaria 2012.05.10. 17:52:43

Drágám, néha kell ilyen időszak is. Ha máshogy nem, másért nem, akkor egy kicsit pihenni. Perverzül hangzik, tudom, de kell pihenni!

Sangel 2012.05.10. 20:01:45

Hát pihenni a legkevésbé van időm. De azért próbálgatom :)))


süti beállítások módosítása