Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Verde Lunaria: akkor is au..... (2014.06.10. 10:38) Jövő?!....
  • Bötty04: "És egyfajta fanatizmus alakul ki bennem, amit már lassacskán képtelenség lesz elfojtani, és végez... (2014.06.08. 11:42) Hát ennek is vége....
  • Sangel: @Verde Lunaria: :D :D Hááát én jobban szeretem, ha pufókabb :D De így is elvinném egy körre :P (2014.02.18. 09:42) Plusz terhes terhesség....
  • Sangel: @gojjjo: Igazából nincs mit eldöntenem, mert ez így egy kicsit hosszabb és kényesebb dolog annál,... (2014.01.29. 19:54) Ex és a csók....
  • Verde Lunaria: Kell csinálnunk egy csajos nálam alvós estét.... Csepegős filmekkel... (2013.09.06. 15:17) Elegem van....

Elnémítva....

2011.05.11. 11:36 - Sangel

Azt hitted, mi?

Ki lehetnél még? El bírnád engedni az utolsó lángot is, mikor már tudod, hogy eloltották?

Habozva vártad, hogy megjelenjen, kit oly régóta vártál. És haszontalan lételemedre meg is jelent. Túszul ejtett. Elrabolt és megkínzott. Édes kínok közt feküdtél meg előtte.

Nagy félelem volt a tudat, hogy újra látod. Réges-rég volt már az az idő,mikor karjaiba omolva ölelted át. Mégis mintha tegnap lett volna. Reszkettél a félelemtől, hogy megint kiborulsz. Rettegtél, hogy visszahúz. Majd elnémultál, mikor megláttad.

Parfüm. Az első gondolatod. Parfümöt rakott magára. Mikor is volt a napja, hogy miattad beparfümözte magát? Már a napjára sem emlékszel. Most mégis a parfüme illatát érezted. Ez neked szólna? Kérdezed. De nem válaszol az a kis belső hang, amit mindig oly nagy tisztelettel hallgatsz.

De hisz álljunk is meg egy percre! Légy most őszinte és trágár, mondd ki, hogy ki vagy és mit akarsz.

A testét akarod. A hatalmas izmos, megformált gyönyörű testét. Nem pedig őt. Hisz itt a probléma netovábbja.... Gyűlölöd őt, megveted és lenézed. De "Isten" kibaszott veled, mert megformázta őt, és egy adoniszt nyújtott eléd. Amikor már ténnyé válik a szemed előtt, hogy mi az, amit kerestél egész eddigi életedben, akkor eléggé nehezen engeded el. És ez nem a múlt szeretet megszépítője, mert nem. Amikor először megláttad, akkor is ezeket a tulajdonságot hordozta a szemedben. Kék szem, szőkés, dús haj, megfelelő magassághoz megfelelően nagy izomzat. Szőkés szőrzet, amit te pont így szeretsz, csodás lábak, fenék és has. A lábfeje elképesztő, a kezéről nem is beszélve. Álmaidban is mindig azt a kezet kerested. A vágyaidat egy ilyen kéz tudja csak kielégíteni. Ahogy hozzád ér, és végigsimít a testeden. És nem utolsó sorban a tökéletes méret és forma, mely a gyönyört adhatja egy nőnek.

Hogyan is tudnál egy olyan külsőnek akármikor is nemet mondani, ami minden egyes részletében SZÁMODRA tökéletes. Hisz a tökéletes párt, kapcsolatot csak akkor tudod megtalálni, ha pontosan le tudod írni, a külső és a belső tulajdonságait. És itt a bibi. A külsőt megtaláltad. De a belsőt? - Nem.

Minden egyes percben őt kívánod, hisz senki nincs a földön, aki bebizonyította volna már neked, hogy lehet nála jobb is. És ez nem elfogultság. Szexuálisan tökéletes. Ezt a mondatot tudod rá csak mondani. És sajnos, vagy nem sajnos, minden bizonnyal ez az elsődleges számodra mindenben.

Két ex nem találkozik csak úgy. Mindig akarnak valamit a másiktól. Szexet, lelki támogatást, büszkeségük kinyílvánosítását, vagy akármit. De csakúgy sosem találkoznának. Így vagy vele te is. Te is csak azért akartál ennyire találkozni vele, hogy egy jót szexelj vele. De ő vajon miért akart veled találkozni.  Nem tudtad a választ, hiába kerested. De nagyon is féltél attól, hogy az öröm lesz az ürömben, mert esetleg lerombolja azt a kőfalat, amit eddig oly szépen és sikeresen felépítettél ellene.

Parfüm. Nyerő vagy. Ahhoz túl jó pasi, hogy 100%-ig biztos légy a dolgodban, de pozitív visszajelzés. Megragadó.

Nem is kellett sok hozzá, és már az iroda padlóján kerestétek régi énjeiteket. Fergeteges napon voltál túl, és minden, ami fontos volt egyszer megint kezdett pislákolni. A Duna-part veszélyes hely és fájdalmas.

Kegyetlen kínzások vettek körül, mert a büszkesége és a tied sem szabott határokat, így áradozva meséltetek a röpke pér hónapról, hogy milyen jó kis életetek van egymás nélkül. Csak úgy habzsoltátok a körülöttetek élő másik nem csordáját, és erre büszkén állva is felvágtatok.

Csakhogy neked ez fájt. Sajnos itt és most bevallod, hogy fájt. Nem azért, mert még szerelmes lennél belé, mert nem. Ő már nem a Nagy Ő a szemedben, sőt a férfiak társaságának eléggé egy alantas tagja, aki hazudik, csal és folyton mindenkit megbánt. Pontosan azokat, akik a legjobban szeretik őt. Szóval nem a  szerelem miatt, mert az már elmúlt, hanem a kapcsolatotok emlékét bántotta. 

Mosolygós arccal, néhol kacagva fogadtad az újabb és újabb történeteket, és csak úgy derültél rajtuk, hogy milyen vicces vagy jó dolog volt. De legbelül? Legbelül ordított belőled a sakál, hogy erre te nem vagy kíváncsi. Mintha minden egyes szavával egy követ függesztene rá egy kötéllel a szívedre, és húzná lefelé.

A továbbiakban. Kapcsolat ebből nem lesz, nem is akarnál. Szexet? Igen a jó szexet akarod, és lesz is. Csak félő, hogy minden egyes mozdulatával még egy követ fog a szívedre zúdítani. Ami csak az emléketeket rondítaná el.

Itt lenne az ideje, hogy végre találj egy X2-őt, aki normális, és van jövője a kapcsolatotoknak.

A jövő kiszámíthatatlan, és a vágyakat nem lehet sokáig váratni. Maradj erős és kibírod a legkínzóbb gyönyört is....

Kialudt..........................................

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sangel.blog.hu/api/trackback/id/tr662895306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása